Acasă Stomatologie Tot ce trebuie sa stii despre osteointegrarea unui implant dentar

Tot ce trebuie sa stii despre osteointegrarea unui implant dentar

Pe site-ul Implantologiesector4.ro persoanele interesate au la dispozitie preturile prezentate transparent

extractii dentare in sector 4

Persoanele care au nevoie de un implant dentar in Bucuresti trebuie sa stie ca clinicele din capitala, de exemplu ImplantologieSector4 sunt cele mai sigure si de calitate.

Odata efectuat implantul dentar, pacientii cabinetului stomatologic isi vor recapata increderea in sine si vor zambi larg, fara teama ca se confrunta cu un aspect inestetic cauzat de lipsa unuia sau mai multor dinti.

Implantul osteointegrat este un dispozitiv medical destinat inlocuirii radacinii dintelui. Acesta sprijina noul dinte fix, are un aspect natural si asigura confort, permitand oamenilor sa aiba in continuare o alimentatie obisnuita.

Avantajele pe care le ofera un implant dentar

Este un tratament sigur pentru lipsa unui dinte si are succes in proportie de 96%. Doar 4% dintre pacientii cabinetelor de stomatologie se pot confrunta cu situatia in care implantul nu se integreaza bine, insa procedura se poate repeta dupa un timp, existand mai degraba o lipsa de stabilitate intre os si dispozitivul medical.

Desigur, pe langa indemanarea si profesionalismul medicului, este importanta si calitatea implantului. Nu toate dispozitivele sunt la fel! Cele de calitate ofera urmatoarele avantaje:

  • Stabilitate crescuta

Inlocuirea dintilor cazuti trebuie sa se faca avand incredere ca dispozitivul aplicat este stabil. Implantul dentar are o stabilitate similara sau chiar mai mare decat cea a dintilor pierduti.

  • Naturalete

Cei care au optat pentru implantul dentar nu sesizeaza nicio diferente intre un dinte natural si acesta, atat din punct de vedere functional, cat si estetic.

  • Sanatatea osului maxilarului

Implantul permite osului sa isi mentina functiile si pozitia, avand in vedere ca locul liber nu le va mai afecta pe acesta. Daca locul liber este lasat astfel pentru o lunga perioada, zona se atrofiaza in timp.

  • Incredere de sine

Fara dar si poate lipsa unuia sau mai multor dinti aduce consecinte si la nivel emotional. Odata cu tratarea danturii, oamenii isi recapata zambetul, respectul si increderea de sine.

Extractii dentare in sector 4 | Implant dentar in Bucuresti | ImplantologieSector4.ro

implant dentar in Bucuresti

De ce este este atat de important un implant?

In afara procedurilor de extractii dentare in sector 4, Bucuresti, medicii asigura si implanturile dentare. Tratamentul cu implanturi dentare este important deoarece:

  • pierderea dintilor duce la deformarea fetei;
  • pierderea conturului fetei poate afecta aspectul natural si estetic;
  • pierderea dintilor duce la afectarea dintilor sanatosi.

Este scump un astfel de implant?

Pe site-ul implantologiesector4.ro persoanele interesate au la dispozitie preturile prezentate transparent. Specialistii mentioneaza ca preturile incep de la 450 EUR, insa pot varia in functie de implantul dorit.