Acasă Clinici Private De ce sa alegi proteza pe implant atunci cand trebuie sa iti...

De ce sa alegi proteza pe implant atunci cand trebuie sa iti refaci dantura?

Pentru mai multe detalii puteti apela la medicii stomatologi de la clinica ImplantologieSector4.ro

Pacientii care trebuie sa isi refaca complet dantura pot alege o proteza pe implant, care le ofera mai multe avantaje decat o proteza clasica. Pierderea completa a danturii este o experienta extrem de neplacuta pentru orice persoana, iar evolutia tratamentelor stomatologice a permis aparitia unor solutii ideale de inlocuire a dintilor pierduti.

Multi pacienti care se confrunta cu pierderea dintilor isi doresc o alternativa la protezele dentare mobile, pentru a evita senzatiile neplacute pe care le experimenteaza atunci cand proteza se misca sau se desprinde.

Atunci cand poarta o proteza clasica, pacientii evita sa consume alimente tari si uneori le e teama chiar sa rada sau sa tuseasca, gandindu-se ca proteza se poate detasa oricand.

De ce avantaje se bucura pacientii care aleg proteza pe implant?

Spre deosebire de proteza clasica, proteza fixa pe implanturi ofera o stabilitate sporita, astfel incat pacientul nu se va mai confrunta cu desprinderea protezei in momente neasteptate. Ca si in cazul implanturilor dentare, aceasta proteza imbunatateste functia masticatiei si reda functionalitatea danturii.

Pacientul va putea consuma orice alimente, iar gustul va fi redobandit. Masticatia imbunatatita reprezinta un avantaj important pentru care pacientii ce si-au pierdut dintii aleg protezele pe implant.

Aceasta proteza imbunatateste fizionomia si reda functia fonetica. Dictia este imbunatatita si comunicarea nu mai este afectata, intrucat pacientul nu trebuie sa isi mai faca griji cu privire la desprinderea spontana a protezei.

Proteza pe implant | Implanturi dentare | ImplantologieSector4.ro

proteza pe implant

Desi este mai costisitoare, proteza pe implanturi are mai multe avantaje fata de cea mobila, oferind o calitate a vietii imbunatatita pacientilor din punct de vedere al esteticii, masticatiei si stabilitatii.

Proteza pe implanturi arata si functioneaza ca dintii naturali, asigurand un zambet fara lipsuri. Cat despre intretinere, proteza se indeparteaza si se curata foarte usor. Pacientul o poate scoate de cate ori isi doreste pentru igienizare.

Persoanele care vor sa se bucure din nou de o dantura completa si care vor sa evite neplacerile pe care le poate cauza o proteza mobila, pot apela la medicii stomatologi de la clinica ImplantologieSector4.ro, care le vor asigura tratamente moderne si calitative.