Acasă Stomatologie Pacientii care opteaza pentru un implant dentar in Bucuresti au de castigat...

Pacientii care opteaza pentru un implant dentar in Bucuresti au de castigat pe termen lung

Un medic dentist bun are capacitatea de a explica pacientilor de ce trebuie sa ia masuri in vederea inlocuirii dintelui pierdut cu un dinte nou, complet de la radacina.

dentist bun

Din ce in ce mai multi pacienti sunt nevoiti sa apeleze la procedura inserarii unui implant dentar in Bucuresti din cauza ca isi pierd dintii si maselele, din cauza unor afectiuni sau din cauza unor traumatisme. Pierderea unui dinte reprezinta un eveniment neplacut pentru pacientii care se vad nevoiti sa isi inlocuiasca partile din dantura lipsa atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al sanatatii.

Beneficiile unui implant dentar in Bucuresti realizat la https://cabinetstomatologicsector2.ro

In stomatologia moderna, implantul a devenit o solutie standard de tratament in cazul lipsei unuia sau mai multor dinti. Aceasta procedura ofera o serie de avantaje unice, care nu sunt valabile in cazul lucrarilor pe dintii naturali slefuiti, inlocuind cu succes dintii naturali pierduti. Pacientii trecuti de 30 de ani au facut cel putin o extractie in copilarie sau la maturitate iar dintii trebuie inlocuiti pentru ca in caz contrar pot aparea probleme de inclinare si de stabilitate a dintilor vecini.

Exista asadar un risc semnificativ ca spatiul in care dintele natural a fost sa se inchida si sa nu mai ramana loc pentru inserarea implantului. Un medic dentist bun are capacitatea de a explica pacientilor de ce trebuie sa ia masuri in vederea inlocuirii dintelui pierdut cu un dinte nou, complet de la radacina.

Implant dentar in Bucuresti | dentist bun | Cabinetstomatologicsector2.ro

implant dentar in Bucuresti

Cel mai usor de perceput avantaj al implantului dentar este reprezentat de refacerea esteticii dentare si faciale. In cazul premolarilor si dintilor frontali, lipsa unuia este foarte vizibila si totodata deranjanta pentru pacient, iar amanarea inlocuirii acestuia conduce la schimbari de coportament ale pacientului, care va rade mai rar sau va pune mana la gura cand rade, se va simti mai complexat, va evita intalnirile cu ceilalti si va inceta sa mai fie el insusi.

Pacientii care au pierdut mai multi dinti au, pe langa o preocupare estetica, si probleme de masticatie. Pacientul va tinde sa manance pe partea opusa extractiei dintilor, ceea ce inseamna ca dintii si maselele care sunt folosite mai des se pot deplasa in timp. Inlocuirea rapida a dintilor extrasi are numeroase beneficii pentru pacientii care se pot bucura din nou de alimentele preferate.