Acasă Stomatologie Aparat dentar ieftin si invizibil: modelul cu cristale de safir

Aparat dentar ieftin si invizibil: modelul cu cristale de safir

Conform listei de preturi a clinicii Elveto Dent, care poate fi consultata pe site-ul Elveto-Dent.ro, costul pentru un aparat dentar safir este de 3900 de lei per arcada

Exista modele de aparate dentare ieftine si eficiente? Din fericire, raspunsul este categoric DA! Asadar, contrar opiniei populare, cei care sufera din cauza pozitionarii incorecte a dintilor nu trebuie sa isi faca griji cu privire la costurile pe care le implica procesul de corectare a dentitiei.

Aparatul dentar cu cristale de safir este una dintre cele mai apreciate solutii pe care le poate propune medicul ortodont de la clinica Elveto Dent, datorita raportului excelent calitate-pret.

Aparat dentar ieftin, invizibil si ultramodern

Principala grija a celor care au nevoie de aparat dentar ieftin este aspectul estetic pe care il vor avea. Datorita modelului de aparat dentar cu safir, care este invizibil, pacientii clinicilor stomatologice se vor bucura de un aspect placut, pe care nu l-ar putea obtine daca ar opta pentru un alt tip de aparat din aceeasi categorie de pret.

Cristalele de safir prelucrate la temperaturi ridicate asigura o culoare naturala, apropiata de cea a dintilor. Bracketii sunt transparenti, astfel ca zambetul persoanei care poarta aparatul dentar nu va fi afectat din punct de vedere estetic.

Un alt aspect care plaseaza aparatele dentare cu cristale de safir in topul recomandarilor medicilor tine de mentinerea sanatatii dintilor. Cristalele nu permit resturilor de alimente sa adere la suprafata dintilor, protejandu-i, astfel, impotriva cariilor.

Raportat la avantajele pe care le ofera, pretul unui aparat dentar cu cristale de safir este foarte accesibil. Conform listei de preturi a clinicii Elveto Dent, care poate fi consultata pe site-ul Elveto-Dent.ro, costul pentru un aparat dentar safir este de 3900 de lei per arcada.

Clinica dentara Elveto Dent | Aparat dentar ieftin | Elveto-Dent.ro

aparat dentar ieftin

Pentru pacientii care nu pot achita integral tratamentul, clinica Elveto Dent ofera optiuni avantajoase de plata, ale caror detalii pot fi gasite pe site sau pot fi cerute telefonic.

Cand se recomanda aparatul dentar?

Aparatul dentar se recomanda persoanelor care au o muscatura inegala sau celor care au probleme cu alinierea corecta a dintilor: dinti strambi, dinti inghesuiti sau spatii intre dinti (diastema sau strungareata).

La clinica dentara Elveto Dent, atunci cand recomanda un aparat dentar, medicii tin cont de mai multe aspecte, printre care si posibilitatile financiare ale pacientului.