Acasă Stomatologie De ce evita oamenii sa mearga la dentist?

De ce evita oamenii sa mearga la dentist?

Unul dintre motivele pentru care oamenii evita vizitele la dentist este frica. Daca va este frica de medicul stomatolog, nu sunteti singuri. Cele mai multe probleme de sanatate se agraveaza din cauza fricii.

extractie de masea de minte, clinica stomatologica Plaza Dent, plazadent.ro

Indiferent de varsta sanatatea orala este importanta. Chiar daca toti au nevoie de ea, nu toata lumea merge periodic la un cabinet stomatologic din diverse motive. Echipa Plaza Dent, cabinet stomatologic in sector 6, doreste sa transmita cateva solutii la problemele obisnuite ce implica tratament dentar!

Unul dintre motivele pentru care oamenii evita vizitele la dentist este frica. Daca va este frica de medicul stomatolog, nu sunteti singuri. Cele mai multe probleme de sanatate se agraveaza din cauza fricii. Iata cateva sugestii utile:

  • Cereti medicului dentist sa va ofere timp suficient pana sa intrati.

  • Incercati sa programati vizita atunci cand in clinica nu sunt prea multi pacienti.

  • Veniti cu 10-15 minute mai repede.

  • Cereti instructiuni detaliate cu privire la proceduri si etapele tratamentului.

Un alt motiv pentru care oamenii nu se duc la dentist este acela ca trebuie sa petreaca mult timp la cabinet, tratamentele si reactiile fiind imprevizibile. Vestea buna este ca in zilele noastre pacientii pot beneficia chiar si de implant dentar dupa o singura intalnire. Finalizarea tratamentului intr-o zi inseamna, de asemenea, reducerea injectiilor, a cantitatii de anestezic din corp. Aplicatiile CEREC se bazeaza pe masuratori digitale efectuate cu scanere speciale, deci totul este fix, exact si bine calculat.

O alta categorie de oameni nu merg la dentist pentru ca nu doresc sa sacrifice dinti sau tesuturi sanatoase in favoarea unei lucrari despre care nu se stie cum va arata. Daca exista ingrijorari cu privire la distrugerea unui tesut sanatos a dintelui, stomatologia moderna implica tehnici de protectie pentru dintii sanatosi.

Extractie de masea de minte | cabinet stomatologic in sector 6 plazadent.ro

cabinet stomatologic in sector 6

Cea mai importanta problema a unui zambet sanatos si frumos este costul asociat. Datorita progreselor tehnologice, un tratament dentar de inalta calitate este ceva obisnuit, insa costul acestuia nu poate fi suportat de oricine. In acelasi timp, tot mai multe companii ofera planuri de asigurare de sanatate pentru angajati, iar unele dintre acestea includ si tratamentele dentare. Profitati de acest beneficiu si aveti grija de dintii dumneavoastra!

Chiar daca aveti nevoie de o extractie de masea de minte, un tratament endodontic sau un implant dentar, programati o vizita la stomatolog pana nu e prea tarziu. Accesati plazadent.ro si faceti acum programarea pe care o amanati de mult timp!