Acasă Stomatologie Tipuri de tratamente stomatologice de care poti beneficia la clinica Plaza Dent

Tipuri de tratamente stomatologice de care poti beneficia la clinica Plaza Dent

Pentru cei care vor sa afle mai multe informatii despre serviciile oferite de Plaza Dent, site-ul PlazaDent.ro sta la dispozitia oricui

Dantura reprezinta cartea de vizita a unui om, motiv pentru care trebuie sa fie, in permanenta, curata si ingrijita. In ultimii ani, romanii au inteles necesitatea vizitelor in cabinetul medicului stomatolog, nu doar in momentul aparitiei unei probleme, ci si pentru un control de rutina.

Plaza Dent, spre exemplu, este o clinica stomatologica din Bucuresti unde medicii ofera servicii premium clientilor. De la un simplu detartraj si pana la servicii de chirurgie maxilo-faciala, stomatologii sunt pregatiti sa faca fata celor mai complicate provocari.

Servicii comun oferite la clinica dentara din Bucuresti

Extractiile dentare sunt interventii comun realizate, insa acestea trebuie efectuate doar in urma unei radiografii dentare. Maselele de minte sunt, de regula, cele care dau cele mai mari batai de cap pacientilor datorita durerilor insuportabile.

Medicii recomanda scoaterea lor din cauza riscului de impingere al dintilor si de deformare a danturii. In functie de complexitatea interventiei, maselele pot fi scoase simplu si rapid sau pot necesita anestezie locala si o mica interventie chirurgicala.

Pacientii pot merge la Plaza Dent chiar si pentru tratamente stomatologice de infrumusetare. Albirea dentara, spre exemplu, se afla in topul cererilor. Romanii isi doresc dinti mai albi, isi doresc sa aiba un zambet stralucitor, asemanator vedetelor TV.

Procedura de albire presupune indepartarea petelor de pe suprafata smaltului dintilor, dar si modificarea nuantei naturale a dintilor, in functie de preferinta fiecarui pacient in parte.

Consumul frecvent de cafea, tutunul sau vinul rosu coloreaza dintii si astfel oamenii ajung sa se simta complexati de felul in care arata. O vizita scurta in cabinetul medicului dentist poate creste stima de sine si poate oferi pacientilor un zambet larg.

Tratamente stomatologice | Clinica stomatologica din Bucuresti | PlazaDent.ro

clinica stomatologica din Bucuresti

Exista insa si pacienti care nu sunt multumiti de forma dintilor, spre exemplu, si astfel decid sa apeleze la fatetele dentare. Acestea se aplica direct pe dinte pentru un aspect cat mai placut si cat mai natural. In plus, dintii sunt liniari si mult mai albi pentru un zambet desprins parca din revista.

Pentru cei care vor sa afle mai multe informatii despre serviciile oferite de Plaza Dent, site-ul PlazaDent.ro sta la dispozitia oricui. In plus, aici sunt afisate si preturile practicate pentru ca viitorii pacienti sa isi poate face o idee generala despre costuri.