Acasă Stomatologie De ce implanturile dentare sunt mai bune decat protezele?

De ce implanturile dentare sunt mai bune decat protezele?

Specialistii de la cabinetstomatolog.ro ofera cele mai bune servicii de stomatologie, pe lista fiind incluse si implanturile dentare, avand totodata si o lista de preturi foarte avantajoase pentru toti pacientii.

Specialistii de la clinica de stomatologie din Titan explica de ce sunt mai bune implanturile dentare in comparatie cu protezele. Ceea ce conteaza este confortul si bunastarea pacientului, caz in care este recomandata de fiecare data cea mai buna solutie. Implanturile dentare functioneaza ca un dinte natural si sunt mult mai rezistente.

Implantul dentar inlocuieste un dinte natural

In momentul in care este aplicat un implant dentar, acesta va inlocui un dinte natural fara sa ii afecteze pe cei din jur, iar noul dinte se va potrivi perfect in spatiul special destinat in ceea ce priveste forma si dimensiunea, ceea ce inseamna ca nu va fi necesara o perioada de acomodare cu noul dinte.

In plus, implanturile dentare sunt cel mai bun exemplu pentru ideea de stomatologie fara durere, deoarece, dupa ce au fost puse, nu genereaza dureri, comparativ cu o proteza care poate cauza rani pe gingii in primele zile de purtare si chiar in primele saptamani.

Nu este afectata vorbirea

O proteza mobila afecteaza vorbirea in prima luna de purtare. Unele sunete nu mai ies la fel de clare si anumite cuvinte sunt mai greu de pronuntat. Pentru persoanele care lucreaza in relatii cu publicul, aceasta poate fi o problema majora si poate implica nevoia unui concediu in perioada de acomodare.

Nu este afectata masticatia

Persoanele care poarta proteze dentare au unele probleme de masticatie in primele saptamani de utilizare, pana cand proteza se asaza perfect pe maxilar. In cazul unui implant dentar, aceste probleme pur si simplu nu exista, iar persoanele care au implanturi pot mesteca la fel ca inainte sau chiar mai bine.

Gustul nu este afectat

Pentru ca proteza acopera destul de mult din cerul gurii, anumite gusturi pot fi inhibate, cum ar fi cel amar. Desi multi sunt tentati sa creada ca este mai bine asa, in realitate lucrurile sunt diferite. Aroma amara poate schimba dramatic gustul general al unui aliment. Cu siguranta, cafeaua nu va mai avea acelasi gust, de exemplu.

Implanturile nu se dau jos seara

Cele mai multe proteze trebuie scoase seara si lasate in solutie speciala sau pur si simplu intr-un pahar cu apa, spre deosebire de implanturile dentare, care raman in permanenta la locul lor.

Stomatologie fara durere | cele mai bune servicii de stomatologie la Clinica Dental Crown Health cabinetstomatolog.ro

implanturi dentare

Specialistii de la cabinetstomatolog.ro ofera cele mai bune servicii de stomatologie, pe lista fiind incluse si implanturi dentare, avand totodata si o lista de preturi foarte avantajoase pentru toti pacientii.