Acasă Stomatologie Ce presupune inserarea unui implant dentar Bucuresti si avantajele

Ce presupune inserarea unui implant dentar Bucuresti si avantajele

Ce este un implant dentar in Bucuresti si ce avantaje aduce purtarea acestuia pacientilor?

clinica dentara Elveto Dent

La momentul actual, atat medicii, cat si pacientii pot fi de acord asupra faptului ca un implant dentar in Bucuresti nu este cea mai ieftina forma de inlocuire a dintilor lipsa, insa este cea mai eficienta si de lunga durata. Implantul dentar nu este altceva decat un dispozitiv biocompatibil cu corpul uman, care arata ca un surub fabricat din titan de cea mai inalta puritate, care se insereaza in arcada dentara in locul unui dinte extras.

Implantul suplineste rolul radacinii dintelui natural si reprezinta una din cele mai eficiente si benefice descoperiri in stomatologia moderna care este din ce in ce mai folosita in clinicile dentare din toata lumea, inclusiv de catre specialistii Elveto Dent, clinica despre care se poate citi mai mult online, pe site-ul Elveto-Dent.ro.

Ce este un implant dentar in Bucuresti si ce avantaje aduce purtarea acestuia pacientilor?

Pentru a sti daca pacientii sunt eligibili procedurii de inserare a unui implant dentar, acestia trebuie sa consulte medicii specialisti din clinica dentara Elveto Dent care ii va intreba daca sufera de o afectiune grava autoimuna, daca asteapta un bebelus, daca au implinit varsta de 18 ani si care ii vor supune unei serii de teste si radiografii speciale. Daca sunt eligibli, pacientii pot sa urmeze procedeele indicate de catre medicii stomatologi.

Practic, implantul dentar poate inlocui un dinte lipsa fara a afecta dintii invecinati sau poate inlocui un grup de dinti lipsa acolo unde nu mai exista dinti naturali pe care o lucrare dentara, fie ea proteza fixa sau mobila, sa se sprijine. Implantologia denara moderna ofera cele mai bune solutii pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa.

Implant dentar in Bucuresti | clinica dentara Elveto Dent | Elveto-Dent.ro

implant dentar in Bucuresti

Implantul dentar este cea mai populara si mai eficienta solutie pentru a inlocui unul sau mai multi dinti lipsa, cu o rata de succes foarte mare si cu marturii pozitive din partea pacientilor fericiti. Exista diferite proceduri folosite pentru a insera un astfel de dispozitiv, exista mai multe modele de implanturi, insa beneficiile raman aceleasi.

Concret, inserarea unui implant dentar previne migrarea dintilor invecinati bresei edentate catre spatiul ramas gol, ofera stabilitate si o priza foarte buna, previne tratamentele complexe si reprezinta o solutie pe termen lung. Durata de viata a unui implant dentar poate fi de cateva decenii, iar noile generatii pot fi folosite toata viata daca sunt intretinute si curatate asa cum se cuvine.