Acasă Stomatologie Aparatul dentar: ieftin si pentru toate varstele

Aparatul dentar: ieftin si pentru toate varstele

Cei care acceseaza pagina Elveto-Dent.ro si categoria de aparate dentare vor fi intampinati cu o lista cu toate tipurile de aparate

clinica dentara Elveto Dent

Nimeni nu trebuie sa porneasca de la ideea ca dintii lor nu mai pot fi reparati din cauza varstei; este adevarat ca tratamentul cu aparatul dentar are efecte mai clare in tinerete, dar acest lucru nu inseamna ca nu se va observa nicio schimbare la un adult care alege sa-l urmeze.

Adultii care isi doresc un aparat dentar ieftin pot sa-l obtina chiar si acum. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faca este sa se duca la o clinica sau un cabinet stomatologic, iar in urma unui consult, medicul ii va recomanda aparatul ortodontic potrivit pentru problemele cu care se confrunta, in functie de gravitatea lor.

Caracteristici ideale pentru aparatul dentar: ieftin, comod si placut la vedere

Cei care acceseaza pagina Elveto-Dent.ro si categoria de aparate dentare vor fi intampinati cu o lista cu toate tipurile de aparate pe care le poate oferi clinica, precum aparatul dentar mobil, cel mecanic, de safir si invizibil.

Clinica dentara Elveto Dent | Aparat dentar ieftin | Elveto-Dent.ro

aparat dentar ieftin

Unele sunt perfecte pentru cei mici, in timp ce altele sunt populare datorita pretului lor accesibil.

Exista trei factori care sunt luati in calcul in momentul alegerii unui aparat dentar care sa se potriveasca nevoilor pacientului: functionalitatea, aspectul si pretul. Cei care pun pe primul loc esteticul vor alege fie varianta din safir, fie pe cea invizibila.

Aparatul dentar ieftin: cat te va costa intretinerea lui?

La clinica dentara Elveto Dent, prima suma de bani va fi platita la inceputul tratamentului ortodontic: pentru aparatul dentar fix din metal 2500 RON pe arcada, pentru cel din ceramica 3500 RON, iar pentru cel din safir 3900 RON.

In cazul aparatului mobil, pretul este de 1200 RON. Pe urma, se pune problema controlului periodic de 150 RON, iar in cazul in care aparatul trebuie reparat, suma platita o sa fie tot de 150 RON.

In concluzie, nu este niciodata prea tarziu pentru o persoana sa urmeze tratamentul ortodontic, daca isi doreste sa faca ceva in legatura cu aspectul dintilor sai. Nu exista o varsta la care oamenii se opresc din a mai zambi, asa ca dintii lor trebuie ingrijiti si protejati pe tot parcursul vietii.