Acasă Stomatologie De ce se tem oamenii de procedura de extractie dentara?

De ce se tem oamenii de procedura de extractie dentara?

clinca stomatologica din 13 septembrie

Cu toate ca sanatatea orala este foarte importanta, deoarece poate influenta starea generala de sanatate, multi romani inca se tem sa mearga la medicul dentist. Astfel ca acestia ajung atunci cand problemele dentare cu care se confrunta sunt deja serioase.

In consecinta, tratamentele stomatologice vor fi mai indelungate si costisitoare, uneori fiind necesara chiar extractia dentara. Totusi, unul dintre motivele pentru care romanii amana vizita la stomatolog este chiar tariful pentru extractie dentara.

Care este tariful pentru o extractie dentara? Reprezinta un motiv de ingrijorare?

Tehnica medicala si, implicit, tratamentele stomatologice au evoluat foarte mult in ultimii ani, astfel incat rezultatele obtinute de pacienti sa fie unele dintre cele mai eficiente, iar durerea resimtita sa fie redusa aproape complet. Drept urmare si preturile serviciilor si tratamentelor stomatologice au mai crescut.

Pretul unui tratament sau unei interventii stomatologice variaza insa de la o clinica la alta si, mai ales, in functie de complexitatea fiecarui caz. Cei care locuiesc in Capitala si au nevoie de servicii stomatologice la preturi avantajoase, dar de buna calitate, pot apela la serviciile oferite de clinca stomatologica din 13 septembrie, clinica Twin Dent.

De exemplu, extractia unui dinte nu pune, de obicei, probleme dentistului, pe cand un molar poate fi un caz aparte, pentru care vor fi necesare mai multe etape pentru finalizarea cu succes a procedurii. Prin urmare si costurile vor fi mai ridicate.

De ce se tem romanii sa mearga la stomatolog?

Durerea asociata extractiilor dentare si a altor tratamente stomatologice sunt unele dintre principalele motive pentru care multi romani inca se tem sa mearga la medicul dentist, desi tratamentele si procedurile moderne au redus aproape complet durerea resimtita.

Tarif pentru extractie dentara | clinca stomatologica din 13 septembrie | TwinDent.ro

Tarif pentru extractie dentara

De asemenea, costurile tratamentelor stomatologice reprezinta un alt motiv important pentru care oamenii amana vizita la stomatolog. Consultatiile stomatologice periodice cu rol preventiv, care ajuta la evitarea agravarii problemelor dentare, precum si alegerea unei clinici dentare care ofera un raport calitate – pret avantajos, cum este si clinica TwinDent.ro, pot fi metode pentru reducerea costurilor pentru mentinerea sanatatii dentare.