Acasă Stomatologie Care sunt cele mai frecvente probleme stomatologice la copii?

Care sunt cele mai frecvente probleme stomatologice la copii?

Medicii de la PlazaDent.ro dispun de toate resursele necesare pentru a trata in cele mai bune conditii toate afectiunile stomatologice la copii si adulti

Atunci cand apare o afectiune dentara la copii, de regula ei acuza o stare disconfort, la fel cum se intampla si in cazul adultilor. Netratarea problemelor stomatologice sau tratarea tardiva a lor nu face altceva decat sa amplifice riscul unor complicatii.

Este nevoie de prezenta de urgenta la o clinica dentara, de exemplu Plaza Dent unde vor fi oferite tratamente stomatologice adecvate.

Tratamente stomatologice de urgenta

Multi copii se prezinta la stomatolog atunci cand au nevoie de o extractie. Dintii de lapte incep sa cada, de obicei, in jurul varstei de 6 ani. Extractiile dentare reprezinta o urgenta medicala, mai ales daca micutii manifesta dureri mari.

In plus, alte situatii de urgenta pentru care copiii se prezinta la dentist sunt abcesele dentare, acestea reprezinta pungi de puroi care se formeaza la nivelul gingiei sau in jurul radacinii dintelui infectat.

Daca parintii constata ca micutul are o astfel de problema, trebuie sa-l duca rapid la medic. Netratata, aceasta afectiune se poate raspandi la gat, la cap sau la alte parti ale corpului, punand in pericol starea generala de sanatate.

Medicii de la PlazaDent.ro dispun de toate resursele necesare pentru a trata in cele mai bune conditii toate afectiunile stomatologice la copii si adulti.

Clinica dentara din Bucuresti | Tratamente stomatologice | PlazaDent.ro

clinica dentara din Bucuresti

Tratamentele sunt unele premium, astfel incat pacientii mici si mari sa plece acasa cu un zambet larg pe fata, multumiti ca au fost tratati intr-un mod profesionist, fara sa aiba parte de dureri sau disconfort.

Carii, demineralizari, inghesuiri dentare

Cariile sunt si ele probleme dentare des intalnite in randul celor mici, indiferent ca este vorba despre dintii de lapte sau de cei definitivi. Ele pot cauza infectii si dureri si de aceea este nevoie sa fie tratate la o clinica dentara din Bucuresti in cel mai scurt timp.

Demineralizarile sunt in general provocate de lipsa fluorului. Este recomandat ca inca de la aparitia primului dintisor copilul sa fie dus la stomatolog, pentru ca toate problemele stomatologice sa fie evitate.

Inghesuirile dentare nu sunt doar o problema din punct de vedere estetic, ci si functional. Daca sunt descoperite de timpuriu, tratamentele vor fi mai usoare.

In concluzie, problemele dentare pot aparea odata cu primele eruptii ale dintilor si necesita tratament adecvat la stomatolog. Daca sunt neglijate, in multe cazuri apar complicatii in timp.