Acasă Stomatologie Beneficiile de care te bucuri cand iti faci un detartraj la o...

Beneficiile de care te bucuri cand iti faci un detartraj la o clinica dentara

PlazaDent.ro

Detartajul dentar trebuie intotdeauna sa fie facut la o clinica dentara in Bucuresti buna, acolo unde medicii stiu exact ce trebuie sa faca in fiecare caz in parte. Este vorba despre o interventie relativ simpla, care dureaza aproximativ 30 – 40 de minute si care are efecte minunate asupra danturii. Oamenii care apeleaza la aceasta solutie vor simti avantajele inca de la finalizarea tratamentului!

Resturile alimentare greu accesibile devin o amintire

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care pacientii care isi fac un detartraj dentar trebuie sa le stie este acela ca astfel pot indeparta foarte usor resturile alimentare la care nu pot ajunge in timpul unui periaj clasic.

De regula, in spatiile interdentare si la nivelul gingiilor se depun resturi alimentare care nu doar ca sunt inestetice, dar contribuie si la crearea unei respiratii urat mirositoare. Nimeni nu-si doreste acest lucru, motiv pentru care oamenii trebuie sa mearga la doctor de cel putin 2 ori pe an pentru o astfel de interventie.

Indepartarea petelor inestetice la o clinica dentara in Bucuresti

Pe lista beneficiilor pe care mai trebuie sa le ia in considerare cei care apeleaza la un detartraj dentar se numara si faptul ca astfel pot elimina petele inestetice provocate de cafea, sucuri colorate sau diverse alimente.

Clinica dentara in Bucuresti | PlazaDent.ro

clinica dentara in Bucuresti

Chiar daca rezultatele nu vor fi la fel ca cele din cazul unei albiri profesionale, diferenta va fi una considerabila, iar zambetul va fi mult mai stralucitor!

Este dureroasa interventia?

Raspunsul este unul negativ, spre incantarea persoanelor carora in general le este teama sa mearga la o clinica dentara in Bucuresti. Nu este exlus, insa sa simta un usor disconfort, dar nivelul acestuia este unul minim. Doctorii de la PlazaDent.ro sunt extrem de atenti si grijulii, dorind sa ofere pacientilor o experienta cat mai placuta!

Recomandat este ca persoanele de toate varstele sa isi faca in mod frecvent un detartraj dentar, intrucat astfel isi pot intretine dantura foarte bine. Aceasta interventie poate fi realizata inclusiv celor care au plombe sau diferite tipuri de lucrari!